Kopipapir A4 og A3 - Printerpapir
Bestsellers i Kopipapir A4 og A3 - Printerpapir

Kopipapir / printerpapir - til blæk- & laserprintere

Stort udvalg af kopipapir fra gode varemærker.
Kopipapir i standardkvalitet til print i en almindelig trykkvalitet. Du kan vælge mellem flere tykkelser, vælg gram, jo højere gramvægt, des bedre kvalitet.
Hvis du ønsker et bedre print hvor billeder og farver står skarpt, skal du vælge kopipapir til farveprint - vælg til laserprinter eller inkjet (blækprint) alt efter hvilken printertype du har. Til fotografier skal du også vælge kopipapir til farveprint - vælg glossy hvis det skal være blank, eller halvblank,halvmat eller mat hvis du ønsker den overflade på dine fotos.

Her på siden finder du også andre typer af printerpapir, f.eks. farvet kopipapir, til mellemsider, invitationer eller effekter. 

Leder du efter kopipapir, laserpapir eller printerpapir, så har Hammer Hansen et kæmpe sortiment. Her finder du lige det papir du har brug for. Vi har papir til inkjet, laser og kopi, og mat, fotopapir og transparenter, mange forskellige gramvægte fra 80 til 300g og formater i A3, A4, A5. Silk coated papir og farvelaserpapir. Papir der giver knivskarpe farver ved farveudskrivning og farvekopiering samt optimal billedgengivelse som fotopapir. Hos Hammer Hansen finder du både noget så oldschool som transparenter til Overhead Projektor - vandfast outdoor papir ( skaffevare ), der ikke kan rives i stykker. Selvfølgelig har vi også universal kopipapiret til din virksomhed. Allround All-in-one papir med perfekt opacitet, der passer til alle kontorets printere og kan opfylde alle kontorets mange forskellige opgaver. Vi forhandler kendte mærker som 4CC color print, Brother og Avery. Vi har papir der er arkivbestandig, og naturligvis har vi også miljøvenligt papir, der både er FSC-certificeret og EU-blomst mærket, og kun produceres af papir fra ansvarlige skovbrug.

Prisbilligt kopipapir

Har du brug det billigste papir til din printer så kan du finde det her. Vi anbefaler det prisbillige Strike A4 - 021236, der holder kvaliteten til det daglige brug på kontoret.