Lamineringsmaskiner + TILBEHØR

Udvalg i Lamineringsmaskiner og Lamineringslommer

Bestsellers i Lamineringsmaskiner + TILBEHØR

Lamineringsmaskiner

En lamineringsmaskine er et godt værktøj, når du vil sikre dine dokumenter mod at blive krøllede og våde. Maskinen laminerer dine dokumenter imellem to stykker plastik, så det er beskyttet på alle tidspunkter. Fordi maskinen varmer plastikken op, bliver lamineringen helt vandtæt. Derfor er en lamineringsmaskine praktisk til dokumenter, som f.eks. skal hænges op udenfor eller i andre situationer, hvor der er risiko for, at papirerne bliver våde. Laminerede dokumenter kan gemmes og bruges igen, og derfor er den også praktisk til f.eks. vejledninger, som bliver brugt af mange mennesker. Når papiret er lamineret kan det håndteres af mange mennesker og flyttes ofte uden at tage skade. Vi lagerfører flere forskellige typer, så du kan helt sikkert finde en lamineringsmaskine her i vores sortiment, som passer til lige præcis dit formål. Klik på de enkelte maskiner for at få mere information eller kontakt os på mail eller telefon, hvis du har brug for yderligere hjælp.
 
Og så et godt råd - sørg for at komme et renseark gennem din lamineringsmaskine en gang imellem, da der vil komme lidt lim ud fra lommerne, så du risikerer at lommen kører rundt omkring valsen på maskinen, hvis den ikke rengøres jævnligt! Så forlænger du maskinens levetid.

Lamineringslommer

Hvis du allerede ejer en lamineringsmaskine, ved du sikkert, at den er praktisk til mange forskellige opgaver. Behovet for at laminere papirer kan ofte opstå, da et ubeskyttet stykke papir hurtigt vil krølle, blive beskidt eller måske vådt, hvis det skal bruges et sted, hvor det skal ligge eller hænge i lang tid og bruges af mange mennesker. Hvis du har brug for at hænge en seddel på en dør er laminering en god ide, uanset om det er indenfor eller udendørs, eller hvis du skal lave en vejledning, som mange mennesker skal håndtere. Her finder du lamineringslommer til ethvert behov i de gængse størrelser som A4, A3 og A5. Her er også A6 og visitkortstørrelse (54x86 og 65x90 mm). Du kan også få en selvklæbende lamineringslomme, som kan klæbes op på f.eks. en dør eller en væg eller matte lamineringslommer, som er særligt velegnede, når dit dokument skal hænge i kraftigt lys, eventuelt udenfor. Uanset hvilken laminering, du skal lave, har vi en lomme der passer.