Café Liqueur 25% er en kaffelikør fra Joseph Cartron i Nuits-Saint-Georges. Forskellen mellem Joseph Cartron og mange andre likør-producenter er mængden af frugt/kaffe der kommer i hvert flaske. Desværre for mange større producenter, er smagen lavet kemisk, hvilket gør at mængden af friske ingredienser er nul. Dette er heldigvis ikke tilfældet for den lille familieejede virksomhed fra Bourgogne. Når man laver likører, skal der mindst være 100gram sukker/liter, og for cremer er det dobbelt, dvs 200gram sukker/liter. For Solbær er det dobbelt af det, så 200g og 400g. Når man bruger mere af friske ingredienser, så skal det balanceres ud med mere sukker, derfor er der altid utrolig meget kaffe i Joseph Cartrons kaffelikør og en del sukker. Der er en intens smag af kaffe og alkoholen er meget velintegreret, det er en dejlig likør som absolut skal smages, gerne afkølet. Kaffelikøren er speciel og laves af både kold- og varmmaceration af kaffen, det er en specieludviklet metode, der gør at man får en meget intens kaffelikør, derfor skal man også bruge mindre end andre kaffelikører. Drik den afkølet, gerne over is eller som ingrediens i cocktails, eksempelvis white russian, med vodka og let pisket fløde.