Creme de Peche de Vigne 18%, er en intens fersken frugtlikør fra Joseph Cartron i Nuits-Saint-Georges, med ferskner fra vinmarkerne. Forskellen mellem Joseph Cartron og mange andre likør-producenter er mængden af frugt der kommer i hvert flaske. Desværre for mange større producenter, er smagen lavet kemisk, hvilket gør at mængden af frisk frugt er nul. Dette er heldigvis ikke tilfældet for den lille familieejede virksomhed fra Bourgogne. Når man laver likører, skal der mindst være 100gram sukker/liter, og for cremer er det dobbelt, dvs 200gram sukker/liter. For Solbær er det dobbelt af det, så 200g og 400g. Når man bruger mere frugt, så skal det balanceres ud med mere sukker, derfor er der altid utrolig meget frugt i Joseph Cartrons produkter og en del sukker. Der er en intens smag af fersken og frugtsyren giver god balance til en fantastisk frugtsmag. Alkoholen er meget velintegreret, det er en dejlig likør som absolut skal smages, gerne afkølet. Drik den afkølet, gerne over is eller som ingrediens i cocktails. Eksempelvis "Bellini" medchampagne.