PDC BY AGGER RAW 17,5% 375 ML. SMAG AF WHISKY
Varenummer: 071778
 
DKK 150,00 / Fl.
DKK 120,00 ekskl. moms
Bought together with this product
Bestsellers i Likører
 • Agger VIN, som er beliggende ved Helnæsbugten på Sydvestfyn, har skabt en international berømmet hedvinsserie på 5 forskellige hedvine med fællesnavnet PdC by Agger. 

  Inspirationen kommer fra Cognacområdet i Frankrig, hvor hedvinen Pineau des Charentes har været almindelig tilgængelig i mere end 500 år. Cognacdruesaften fra enten grønne eller røde vindruer lagres på egetræsfade og færdigproduceret cognac tilsættes, til den samlede alkoholprocent er 17,5. Efter længere tids lagring bliver hedvinen blød, rund og sød med helt tydelige cognacnoter.  

   

   

  PdC by Agger er opkaldt efter vinbondens hustru, Charlotte. PdC står for Pinot de Charlotte, da det var hendes idé, at Agger VIN skulle forsøge at fremstille en hedvin som den franske hedvin, Pineau des Charentes.

  Den første hedvin i serien hedder PdC by Agger RAV. Den har allerede vundet international berømmelse, da den vandt guld ved verdens største vinsmagningsevent, Austrian Wine Challenge, i Wien, Østrig i 2020.

  Fælles for dem alle er alkoholprocenten og en behagelig sødme.
  De er fremragende som aperitif på en isterning.

  17,5 vol.%

  Denne hedvin hedder PdC by Agger RAW. Den er også ravfarvet. Her har druesaften fra de grønne druer lagret på gamle whiskyfade fra Stauning Whisky – et dansk whiskydestilleri i verdensklasse. W’et i navnet henviser derfor til Whisky, og den har en let røget whiskysmag.

 • Pakke á 0