FILIPPA ÆBLEMJØD 50CL. 16%
Varenummer: 072263
.
DKK 149,00 / Fl.
DKK 119,20 ekskl. moms
 • Om Filippa Æblemjød
  Det danske æble Filippa fra Fyn, danner sammen med den gode danske honning en skøn og balanceret æblemjød, til fryd for både øjet og ganen.

  Der er lagt vægt på en skøn balance af æblesyre, smagen af honning og smagen af denne gamle danske æblesort.

  Filippa æblemjød er en rigtig god all-round mjød, som kan nydes i et lille glas til kaffen. Filippa æblemjød kan også nydes til grillmaden eller som sidevogn til en fadøl. Her er der mange muligheder, så prøv at tænke ud af boksen og nyd denne mjød i fulde drag.

  Sorten er opkaldt efter pigen Filippa, der i 1877 gik ind i skoven og fandt sig et dejligt vildtvoksende æble. Da hun kom hjem i haven smed hun æbleskroget fra sig og på få år voksede der et spændende æbletræ. Kongen, Christian IX, elskede æblet og i 1889 blev hendes træ ophøjet til en sort, der fik lov til at bære hendes navn.

  Det oprindelige træ findes endnu, den dag i dag i den gamle have, hvor Filippa boede. Haven er på private hænder, men hvis man er heldig, kan man måske godt få lov til at kigge ind og nyde dette gamle æbletræ. Denne mjød er brygget på dette fantastiske danske æble, til minde om Filippa.

  Flasken indeholder 50 cl.

 • EAN 5714454600284
  Pakket af 0