JULEMJØD MED APPELSINER OG KRYDDERIER 50CL. 16%
Varenummer: 072265
.
DKK 159,00 / Fl.
DKK 127,20 ekskl. moms
Køb sammen med det her produkt
 • JULEMJØD BLACK EDITION

  Julemjød – Black Edition – Julehygge på flaske er en dejlig mørk og fyldig likør. Den har toner der minder dig om julehygge i gamle dage. Vores julemjød er sød, venlig og smager skønt til både kaffen, risalamanden og desserten.

  Julemjøden fåes også i en glasflaske, så hvad kan du mon bedst li’?

  Julemjøden – Black Edition – indeholder mørk dansk honning, herunder også lidt dansk lynghonning, Caribisk rørsukker og en god mørk sirup. Frisk appelsinsaft og traditionelle julekrydderrier, er med til at gøre denne kryddermjød til et spændende og helt unikt indslag i de kolde vinteraftner.

  Flasken indeholder 50 cl. 
  Brygget på de rene råvarer. Friske appelsiner og julekrydderier.

  Du kan nyde denne Julemjød med appelsiner, i et lille glas til en kop kaffe og lidt sødt. 
  Mange elsker julemjøden til Risalamanden sammen med hele familien og det er ganske naturligt, for det er en gammel tradition, som er med til at give Julen den helt rigtige stemning. Julesmøden smager ganske fantastisk til de søde sager og hvis du har et smukt glas med kurver, kan du tydeligt se mjødens smukke klare farver og de flotte gardiner.

  Er du til småkager og hjemmebag?
  Du vil opdage at også til dine Julesmåkager, er Julemjøden helt på sin plads. Den er med til at give dit hjemmebag og hyggen en skøn “familie julehygge stemning”, så vil du slappe af og nyde din Jul med venner og familie, er du på rette spor, når du vælger hjemmebagte småkager med et lille glas julemjød til.

  I det heletaget er Traditioner og Julehygge med til at fjerne stres og dårligt humør, så der er ikke noget at betænke sig på. Nyd Julen med noget godt i glasset. Vi anbefaler at snuppe et lille glas julemjød til desserten og måske et glas til, hen på de små timer.

  Brygget af os på Tarp Bryggeri for at gøre din julestemning bedre

  Rigtig Glædelig Jul

  Claus Jørgensen
  Brygmester

 • EAN 5714454600413
  Pakket af 0