SANKT MADS KILDEMJØD 50CL. 16%
Varenummer: 072264
.
DKK 149,00 / Fl.
DKK 119,20 ekskl. moms
 • Sankt Mads Kildemjød
  Kildemjøden er en helt ren mjød, kun lavet af denne honning og vandet fra kilden. Den har medium sødme og smager som den skønne danske natur.

  Mjød kan være lavet af mange forskellige ingredienser. Mjød fra Tarp Bryggeri er lavet af dansk honning og som regel er der tale om lokale medlemmer af dansk biavlerforening, der kommer med deres bedste honning til os. Vi vælger så, hvilken mjød vi ønsker at lave af honning. Skal det være en frugtmjød, en urtemjød eller en ren mjød. Sankt Mads Kildemjød er en ren mjød, altså helt uden frugter eller andre ingredienser. Den kan vi sagtens anbefale dig at smage på.

  Om kilden
  Sagnet fortæller at der i Vindinge Herred findes en hellig kilde opkaldt efter Sankt Mads. Omkring kilden findes skønne naturområder med bistader. Mjøden her er brygget på vand fra denne kilde og honning fra dette smukke sted.

  Skt. Mads Kilde har sprunget siden istiden og har været opfattet som en hellig kilde helt tilbage i vikingetiden – og måske endda endnu længere tilbage.

  Hvis du overvejer at købe denne mjød, men er du stadig i tvivl
  I perioder kan du finde denne Sankt Mads Kilde Mjød som en del af vores Mini Sten Mix. På denne må kan du så smage seks forskellige af vores mjød, i flasker á 40 ml. Det er både smart for den der vil have et godt udvalg af mjød, og super godt som en gave idé, til den der ikke lige er til en buket blomster.

  Flasken indeholder 50 cl. med 16% alkohol

 • EAN 5714454600277
  Pakket af 0