Påskeflødeboller med nougat og krokant
Vaniljeskum på marcipanbund m. nougat
overtrukket med lys chokolade.
Vægt: ca. 110 g (6 stk).
Lys chokolade min 33,6% kakaotørstof
Ingredienser: Sukker, Marcipan (mandler (55%), sukker, glukosesirup, vand), Hasselnødder, Kakaosmør, Glukosesirup, Mælkepulver, Kakaomasse, Vegetabilsk fedt (palme), Æggehvidepulver, Mælkesukker, Emulgator (sojalecithin), Naturlig aroma (vanilje), Kakaopulver, Stabilisator (E410), Vaniljestang, Surhedsregulator (vinsyre), Kartoffelstivelse.
- Kan indeholde spor af: Pistacie
- Opbevares køligt, tørt og ikke i sollys.
Næringsindhold pr. 100 g.
Energi: 1828 KJ / 437 kcal
Fedt: 23,7 g.
- heraf mættede fedtsyrer: 10,2 g.
Kulhydrat: 51,1 g.
- heraf sukkerarter: 36,7 g.
Protein: 3,7 g.
Salt: 0,07 g.