CELLAR RESERVE OLD TAWNY MURRAY DARLING TRENTHAM 50CL 18% PORTVIN
Varenummer: 071921
 
DKK 149,00 / Fl.
DKK 119,20 ekskl. moms
Bought together with this product
Bestsellers i Påske
 • Druesammensætning:
  100%
  Grenache
  1. Anbefales til:
   Aperitif, Dessert, Frugttærter, Ost
   
   
   
  Producent: 
  Trentham Estate


   
  Distriktet: 
  Murray Darling


  1.  
   
  Trentham Estates Fine Old Tawny er lavet i portvins-stil, med tilsætning af brandy for at standse gæringen, en teknik man anvender flere steder i verden, når man laver hedvin. Vinen består hovedsageligt af Grenache, en druesort som med distriktet Murray Darlings klimatiske forhold og jordbund, giver meget fyldige, komplekse og tanninrige rødvine, med en god friskhed og struktur. En perfekt kombination for hedvine. Grenache-druerne til Fine Old Tawny plukkes ret sent, når de er optimalt modne og fulde af smag.

  Druerne bliver gæret med deres skind, indtil det ønskede restsukkerniveau er opnået. Processen bliver standset ved tilsætning af neutral brandy og efter presningen, bliver vinen fyldt på små franske og amerikanske træfade, hvor den modner i flere år. Fine Old Tawny er sammensat af flere årgange, hvor den ældste er fra 1990. Blendet er således 19 år gammelt i gennemsnittet.

  En meget kompleks og elegant hedvin, med klassiske toner for denne type vin med alder: Tørrede blomster og frugter, blommer, brombær, mokka, mørk chokolade, vanilje, muskatnød, kanel og lakrids. Den har en harmonisk og lang eftersmag. Server den som aperitif eller sammen med desserter med tørrede frugter eller nødder. Prøv den også til appelsintærte eller til blåskimmeloste.
 • Pakke á 0
  EAN 9316071213807