OSBORNE PORTO TAWNY 20 ÅRS 20% 75CL. PORTVIN
Varenummer: 070226
.
DKK 399,00 / Fl.
DKK 319,20 ekskl. moms
 •  
OSBORNE PORTO TAWNY 20 ÅRS 20%


Mere information

Køb sammen med det her produkt
Bestsellers i Portvin
 • Druesammensætning:
  Tinta Amarela
  Tinta Barroca
  Tinta Roriz
  Touriga Nacional
  Touriga Franca / Francesa
  Producent: Osborne Port
  Distriktet: Douro
  20 Years Old Tawny Port er den ældste Tawny, som Osborne tilbyder. Den laves på druesorterne Touriga Nacional, Touriga Francesa, Tinta Roriz, Tinta Amarela og Tinta Barroca, som dyrkes i Douro-dalen. Efter en total afstilkning og en skånsom masning bliver druerne gæret på ståltanke. Tilsætningen af brandy standser gæringen, inden alt sukkeret er omdannet til alkohol - en metode, som bruges til alle portvine. Efter den rette sammenstikning bliver Tawny modnet på traditionelle træfade ("pipe", 550 l.). En 20 Years Old Port bliver sammensat inden aftapning af Tawnies i forskellige aldre, hvor gennemsnittet er 20 år.

  20 Years Old Tawny har en gylden, orange-brun farve, som er klassisk for Tawny-portvine med meget alder. I duften er vinen sødmefuld, intens og dyb, med nuancer af honning, syltet appelsin og lidt læder. Smagen er fint afrundet, med klassiske toner af valnødder, sveske, tørre figner og lidt vanilje. Den er meget ren og sprød i eftersmagen, med god finesse og lethed. Fin kvalitet til prisen!

  20 Years Old Tawny er perfekt som aperitif eller til et glas uden mad. Prøv den også sammen med ristede, saltede mandler, til blåskimmeloste eller letsaltede faste oste, og til desserter med nødder, kaffe eller karamel. Prøv den også til en god kop kaffe. Serveres svalet (15-17°C) eller afkølet (8-12°C).
 • EAN 8410337118033
  Pakket af 0