RAMOS PINTO 20 ÅRS 20,5% 75CL. PORTVIN
Varenummer: 070606
.
DKK 549,00 / Stk.
DKK 439,20 ekskl. moms
 •  
RAMOS PINTO 20 ÅRS 20,5% 75CL.


Mere information

Bestsellers i Portvin
 •  
  Druesammensætning:
  Tinta Barroca
  Tinta Roriz
  Tinto Cão
  Touriga Nacional
  Touriga Franca / Francesa
  Producent: Ramos-Pinto
  Distriktet: Douro
  20 Years Tawny Port er sammensat af forskellige portvine, som kommer fra Bom Retiro en af de ældste og mest prestigiøse ejendomme i Douro. Vinmarkerne udgør her ca. 50 ha., og selvom forholdene er vanskelige på de smalle terrasser, har Ramos Pinto indført praktiske og moderne dyrkningsteknikker, som flere andre producenter i området har efterlignet.

  Alderen og det lange ophold på træfade har påvirket den betragteligt. De røde og mørke toner i dens ungdom er blevet erstattet af mere gyldne og tagstensrøde farver. At vælge den rigtige blanding til en 20 år gammel Tawny er en kunst i sig selv. Man skal have et perfekt kendskab til hver portvin produceret på de forskellige druer og parceller for at kunne vurdere deres gemmepotentiale og deres karakter. Processen kan aldrig benytte sig af den samme opskrift år efter år.

  Det er en storslået, kompleks og harmonisk Tawny, som bl.a. udmærker sig ved stor delikatesse, varme og en silkeagtig eftersmag. Her finder man et væld af nuancer: grapefrugt, abrikos, hasselnødder, mandler, kakao, vanille, kaffe, kanel og mange eksotiske og æteriske toner. Det er en klassisk portvin til aperitif, men dens bedste anvendelse er sammen med desserter såsom crême brûlée, budding, appelsinkager samt kager eller flødeis med tørrede frugter eller valnødder.
 • EAN 5601332000802
  Pakket af 0