Lenottis Bardolino er lavet på Corvina (50%), Rondinella (40%) og andre druer, som dyrkes på forskellige parceller i kommunerne Bardolino, Lazise, Cavaion og Garda - alle beliggende på Garda-søens østlige skråninger. Straks efter høsten bliver druerne skånsomt mast og gæret separat i temperaturregulerede ståltanke. Derefter bliver vinen yderligere lagret i nogle måneder på samme type tanke.
I farven har vinen en klassisk let rubinrøde farve, og duften er meget umiddelbar og frugtrig. Smagen er ligeledes meget åben og behagelig med delikate og milde toner og samtidig en fasthed, som gør den meget harmonisk. Det er en vin, som virkelig holder, hvad den lover, og viser at også beskedne Bardolino-vine kan være spændende.
Den er bedst i sin ungdom og vil egne sig flot til et helt måltid både til lette forretter (patéer, salater, skinke), retter med fjerkræ, svinekød, kalv eller lam samt til hvidskimmeloste.