INDOMITO MALBEC MENDOZA KAIKEN RØDVIN 2020 75 CL. 14,5%
Varenummer: 072373
.
DKK 149,00 / Fl.
DKK 119,20 ekskl. moms
Køb sammen med det her produkt
Bestsellers i Rødvin
 • Druesammensætning:
  100%
  Malbec
  1. Anbefales til:
   Grill, Gris, Kalv, Lam, Grøntsagsretter
   
   
   
  Producent: 
  Kaiken Wines


  1.  
   
  Gustavo Hormann, Direktør og Winemaker hos Kaiken, forklarer, at husets nye vinserie Indómito (Ukuelig utæmmelig) Indomito Malbec er lavet på Malbec-druer fra udvalgte parceller i Altamira i Uco Valley. Vinstokkene er plantet i en højde af over 1.200 m.o.h., på en stenrig undergrund af kalk- og sandaflejringer, vulkansk aske og muld. Regnmængden er begrænset til ca. 350 mm./år, så vinstokkene må hente deres næring dybt nede i jorden, noget der giver vinene større koncentration. Samtidigt giver de store temperaturforskelle mellem dag og nat et længere modningsforløb for druerne, hvilket bibringer vinene sprødhed og aroma. En perfekt kombination for Malbec.

  Høsten (normalt i marts) foregår i hånden, og klaserne sorteres yderligere, når de ankommer til kælderen. Efter en afstilkning og en let masning gennemgår druerne en kølig skindmaceration i 4 dage på klassiske, store betontanke, for at optimere farve-, aroma- og smagsekstraktet. Når temperaturen øges i tankene, starter gæringen spontant med druernes egen gærkultur og varer i ca. 27 dage. Efter presningen gennemgår vinen en malolaktisk gæring og en modning i 10 måneder på de samme betontanke. Efter aftapning hviler vinen på flaske i 4 måneder, inden den frigives.

  Vinen har en mørk, rubinrød farve med en flot, violet kant. I duften finder man sarte nuancer af viol, vilde roser og hyben samt mere gennemtrængende toner af jordbær og blommer. Disse nuancer finder man også i smagen, som også besidder en fin velour og frugtsødme samt mørkere toner af mørk chokolade og lidt lakrids. Eftersmagen er lang, med en spændende harmoni mellem frugtsødme og sprødhed. Lige til at nyde! Serveres til vegetarretter, tapas, pastaretter men også fx and eller lam på grill.

  ANMELDELSER

  James Suckling 90/100 Point
 • EAN 7804303002449
  Pakket af 0