SESSANTANNI PRIMITIVO FEUDI DI SAN MARZANO VINTAGE 2018 75CL
Varenummer: 072116
.
DKK 249,00 / Fl.
DKK 199,20 ekskl. moms
Køb sammen med det her produkt
Bestsellers i Rødvin
 • Druesammensætning:
  100%
  Primitivo
  1. Anbefales til:
   Fuglevildt, Lam, Okse, Råvildt
   
   
   
  Producent: 
  Feudi di San Marzano


   
  Distriktet: 
  Primitivo di Manduria


  1.  
   
  Primitivo di Manduria Sessantanni er lavet på Primitivodruer fra parceller i San Marzano og Sava, som er beplantet med 5.000 vinstokke pr. ha. Det giver et lille udbytte pr. vinstok men til gengæld meget koncentrerede vine. Undergrunden består især af terra rossa, som er en blanding af kalk, sten og jernoxid, som giver jorden dens særprægede røde farve. Marzano og Sava udgør den centrale del af DOP Primitivo di Manduria og nyder godt af et varmt klima året rundt med meget få regnbyger. Dog giver store temperaturforskelle mellem dag og nat gode vækstmuligheder og høj kvalitet for druerne.

  Høsten foregår normalt anden uge i september, og gæringen foregår på ståltanke. Efter en skånsom presning gennemgår vinen en malolaktisk gæring og bliver derefter modnet i 12 måneder i fade af både fransk og amerikansk eg.

  Vinen har en flot, blank, rubinrød farve. I duften er den meget kompleks og frugtrig med toner af blommer, modne kirsebær og krydrede nuancer af tobak. Smagen er meget koncentreret med både sødmefulde, jammy-agtige frugtnuancer men også mere krydrede toner af mokka, engelsk lakrids og en smule vanilje til sidst. En meget harmonisk vin.

  ANMELDELSER

  Gambero Rosso 3/3 Glas
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
 • EAN 8023354133714
  Pakket af 0