I 2021 oplevede man en tidlig blomstring efterfulgt af et regnfuldt forår, som blev afløst af en varm og tør sommer. Forud for høsten i september faldt temperaturerne noget, hvilket hjalp til at fastholde en god syre og friskhed i druerne.
Druerne er dyrket på forskellige parceller, varierende i alder fra 15 til 35 år, og i en udpræget stenet jordbund, som desuden primært består af ler og kalksten. Vinifikationen foretages i rustfrie ståltanke afsluttende med en malolaktisk gæring. Herefter lages vinen i 6 mdr. på amerikanske og franske egetræsfade og slutteligt 8 mdr. på flaske inden afskibning.
Flot, blank rubinrød farve. Ren og frisk duft med noter af modne røde bærfrugter, herunder kirsebær, hindbær og ribs som suppleres af en let-toastet og vaniljepræget aroma fra fadlagringen. Smagen er harmonisk, fyldig og struktureret med silkebløde tanniner og en fint afbalanceret syre, der kompletteres af en let mineralsk tone.
Nyd vinen ved 15-16 grader til ikke for kraftige kødretter med lam, svin og fuglevildt.