MEZ CLADO FORÅRSEDITION 38% 50CL. ROMLIKØR
Varenummer: 072064
.
DKK 299,00 / Fl.
DKK 239,20 ekskl. moms
Køb sammen med det her produkt
Bestsellers i Rom
  • MEZ – FORÅRS EDITION

    Endelig nærmer vi os foråret og ikke mindst de skønne lyse aftener og en hyggelig påsketid, som er vores favorithøjtid, hvor alting springer ud, og fuglene titter frem. Dejligt! Igen i år har vi her hos Mezclado blanderiet arbejdet på højtryk for at have den bedste Forårsrom Limited Edition klar til dig og dit forår – hvad enten du og dine nærmeste skal mødes fysisk eller via video-kom-sammen.

    Med Mezclados Forårs Edition får du en perfekt frisk forårsrom med en let og sød smag af lys karamel med en varm og behagelig eftersmag. Denne Forårs Edition er fyldig og krydret, så den prikker dejligt i kinderne i forårsbrisen og vil bringe dig i et fantastisk forårshumør.

    Vi slår et nyt slag i 2023 og går foråret i møde med glæde og åbenhed. Servér vores Forårs Edition til en god frokost, på påskebordet eller til mindre forårsanretninger. Forårsrommen kan også nydes som supplement til en kold forårsøl. Du kan også bruge vores forårsrom i dine cocktails, men her hos Mezclado nyder vi den nu helst ren og ufortyndet.

    Velbekomme!

  • Pakket af 0