CHENIN ROSÉ BLANC-PINOTAGE 2022 WESTERN CAPE SIMONSIG 13% 75CL.
Varenummer: 072148
.
DKK 85,00 / Fl.
DKK 68,00 ekskl. moms
Køb sammen med det her produkt
Bestsellers i Rosévin
 • Druesammensætning:
  67%
  Chenin Blanc
  33%
  Pinotage
  1. Anbefales til:
   Fisk, Grøntsagsretter, Salat, Skaldyr, Sushi
   
   
   
  Producent: 
  Simonsig Estate


   
  Distriktet: 
  Western Cape


  1.  
   
  Denne rosévin er sammensat af 67% Chenin Blanc og 33 % Pinotage fra udvalgte parceller på ejendommen, i forskellige dele af Western Cape. Efter en separat afstilkning og knusning af druerne fra de forskellige parceller, foretager man en langsom presning, hvor farven fra Pinotage er nok til at give mosten en sart, lys, pink farve. Den rette sammenstikning foretages efter årgangens stil, og blandingen gærer derefter køligt (12-14°C) på ståltanke, med en udvalgt gærkultur. Aftapningen foretages umiddelbart efter endt gæring og et par ugers hvile på tank.

  Vinen har en lys, laksefarve. De to karakterfulde druesorter harmonerer fint med hinanden. I duften finder man Chenin Blancs klassiske toner af hvide blomster, melon, grape og tropiske frugter, mens Pinotage giver sprøde nuancer af roser, jordbær, vilde hindbær og krydderier. I smagen er det en tør rosé (1,8 g./l. restsukker), med god sprødhed, en god velour og flot balance mellem strukturen og frugten. En meget appetitvækkende vin.

  Perfekt til velkomst, til receptioner, til skaldyr- og fiskeretter, til sommerlige grillretter. Prøv den også til salater, pastaretter, sushi og thai-retter.
 • EAN 6002123346007
  Pakket af 0