MONT ROSE IGP PAYS D'OC DOMAINE MONTROSE 2022 12,5% 75CL.
Varenummer: 072083
.
DKK 125,00 / Fl.
DKK 100,00 ekskl. moms
Køb sammen med det her produkt
Bestsellers i Rosévin
 • Druesammensætning:
  25%
  Cabernet Sauvignon
  65%
  Grenache
  10%
  Syrah
  1. Anbefales til:
   Gris, Grøntsagsretter, Salat, Skaldyr, Sushi
   
   
   
  Producent: 
  Domaine Montrose
   
  Distriktet: 
  IGP Pays d'Oc


  1.  
   
  Sammensætningen af druesorterne Grenache (65%) og Syrah (10%), som giver saft, frugt og umiddelbarhed, harmonerer fint med Cabernet Sauvignon-druer, som giver koncentration og rygrad. De tre druesorter vinificeres separat. De gennemgår en kort skindmacerering for at opnå den sarte roséfarve og en optimal frugt- og aromaekstrakt. Derefter bliver druerne presset og mosten bliver gæret køligt (15-18°C) på ståltanke. Efter gæringen bliver de tre forskellige vine sammensat og vinen får lov til at ligge på sit "lie" i ca. 3 måneder på de samme tanke.

  Vinen har en flot, brillant, sund, rødlig farve, og allerede i duften finder man charmerende nuancer af røde bær som hindbær, jordbær og en sart aroma af ferskner. Smagen er let og harmonisk, med god balance mellem frugtsødme og friskhed og dejlige, friske, eksotiske krydderier i eftersmagen.

  Vinen vil egne sig fint sammen med f.eks. fiskesuppe, skaldyr, sushi, grillet fisk, fjerkræ eller med sydlandske sammenkogte retter lavet med grøntsager eller kød med hvid sauce. Prøv den med en provencalsk "ratatouille". Den er ligesom født til et lille glas i utide, til skovturen eller til en kold buffet.
 • EAN 3560680474746
  Pakket af 0