Vinen er lavet på ca. lige dele Merlot- og Spätburgunder-druer fra forskellige små parceller på ejendommen omkring Bermersheim. Vinstokkene vokser på en undergrund af sten- og lerholdig jord for Merlot samt løss og kalk for Spätburgunder. Man foretager en såkaldt "grøn høst" i juli for at fjerne de dårligt udviklede klaser, og man fjerner bladene omkring druerne midt i august for at øge eksponeringen mod solen. Alt dette for at kunne høste optimalt modne og sunde druer.
Denne rosé laves efter åreladnings-teknikken (saignée), dvs., at man efter afstilkningen og masningen af druerne overfører dem til store tanke, hvor de gennemgår en maceration natten over. Dette giver en flot rosé-farve fra skindet og tilfører masser af karakter. Derefter overføres en lille del af saften (de resterende druer fortsætter en gæring som rødvin) til små gæringskar af stål, hvor mosten vinificeres som rosé. En kølig og langsom proces, som normalt varer til begyndelsen af januar. Efter en naturlig bundfældning og en let filtrering modnes roséen på lukkede ståltanke - dette for at bevare vinens lækre aroma og friskhed. Aftapningen foretages i marts.
Vinen har en lys, pink farve og umiddelbare, kølige aromaer af ribs, hindbær, kirsebær og mandler. I smagen føles den let perlende, med masser af delikate, appetitvækkende frugttoner og charme. Både Merlot og Spätburgunder kan give lette, grønne nuancer, men her er de godt skjult bag en god frugtsødme og utrolig charmerende, nærmest eksotiske toner.
Server den til salater, forretter med skaldyr, fisk eller lyst kød. Prøv den også til varme vegetarretter samt til pasta- og risottoretter. Perfekt til velkomst eller til et lille glas i utide!