TRAMARI ROSE DI PRIMITIVO FEUDI DI SAN MARZANO 2022 12,5% 75CL.
Varenummer: 071687
.
DKK 99,00 / Fl.
DKK 79,20 ekskl. moms
Køb sammen med det her produkt
Bestsellers i Rosévin
 • Druesammensætning:
  100%
  Primitivo
  1. Anbefales til:
   Aperitif, Fisk, Skaldyr, Sushi
   
   
   
  Producent: 
  Feudi di San Marzano
   


   
  Distriktet: 
  Primitivo di Manduria


  1.  
   
  Som navnet antyder det, er denne rosé lavet på Primitivo druer, som hentes på vinmarker i San Marzano i Salento. Parcellerne er beplantet med 4.500 vinstokke pr. ha., en tæt beplantning som gør, at hver vinstok kun producerer få klaser, men til gengæld meget koncentrerede druer. Jordbunden består af et tynd lag jord, sand og ler på en undergrund af knuste klipper, som heldigvis giver god dræning og derfor vandreserver i dybden. Selv om distriktet er plaget af tørke og ekstrem varme i dagtimerne, er nætterne næsten kølige. Denne temperaturforskel giver druerne en længere modning og derfor mere aromatiske og delikate vine.

  Efter en total afstikning og en skånsom masning, bliver druerne macereret i nogle timer med deres skind for at opnå den flotte pink farve. Efter en let presning bliver mosten gæret på rustfrie ståltanke. Inden aftapning får vinen lov at hvile i et par måneder på ståltanke.

  Tramari Rosé di Primitivo er utrolig aromatisk i duften med toner af kirsebær, hindbær og middelhavets krydderurter. I smagen er vinen frugtrig, umiddelbar og elegant, med en god sprødhed i eftersmagen. Den hører til de lette, delikate og saftige roséer. Server den til skaldyr- eller fiskesuppe, til dampet fisk, fjerkræ i lyse saucer og til grønsagsretter. Perfekt som aperitif.
 • EAN 8023354024418
  Pakket af 0