Selleberg kirsebærsauce er nænsomt håndtilberedt af de lækreste søde kirsebær, lidt kanel og friskkværnet Bourbon-vanilje.
Kåret til Danmarks bedste kirsebærsauce i flere blindtests!
Født til julens ris á la mande - men prøv den også med en god vaniljeis om sommeren. Det smager, så fuglene synger!
Håndlavet i køkkenet på Selleberg Herregård af naturlige ingredienser og helt uden konserveringsmidler.
Glutenfri.
Indhold: 300 g.
Opbevares mørkt og ved stuetemperatur uåbnet. Holdbarhed efter åbning 3 uger ved max. 5 grader..
Ingredienser: Sødkirsebær 79%, rørsukker, risstivelse, citronsyre, vanilje, kanel.
Udstenede bær (sten kan forekomme).
Samlet sukkermængde: 19 g pr. 100 g.
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi: 522 kJ / 125 kcal
Fedt: 0,2 g
-heraf mættede fedtsyrer: 0,0 g
Kulhydrater: 29,6 g
-heraf sukkerarter: 27,8 g
Protein: 1,1 g
Salt: 0,0 g
Fremstillet af Kær ApS, Kertemindevejen 23 E, 5290 Marslev, CVR. 37158070.