BORNHOLM SNAPS GIFTBOX 40% GAVEÆSKE 8 MINIATURER
Varenummer: 071933
.
DKK 355,00 / Æsk.
DKK 284,00 ekskl. moms
 • Gaveæske i lækker æske. 8 x 5 cl.

  Hold din helt egen snapse og cocktailsmagning, med denne smukke gaveæske fra Bornholm Spirtis. Snaps Bornholm er en serie af prisvindende økologiske snapse. 

  Gaveæsken indeholder otte forskellige snapse, akvavitter og dram, som byder på det bedste fra Bornholm.

  Sevablødda er en bornholmsk dram, som er produceret efter en 100 år gammel opskrift. Sevablødda er en traditionel kirsebær dram, som efter de flestes opfattelse bør nydes som den er eller i cocktails. Du kan finde cocktailen her.

  Special Edition 1 er skabt i samarbejde med den innovative kok Casper Sobczyk, også kendt som smørkokken fra Solskinsøen. Special Edition 1 samler det danske sommerland i en unik og sanselig smagsoplevelse, med skønne noter af rabarber og stjerneanis. 

  Frost er vores bud på en klar akvavit. Frost akvavit byder på noter af kommen, krondild og citrus, som gør sig godt til det klassiske kolde frokostbord eller i cocktails. Find vores lækre cocktails og lad dig inspirere her.

  No2 Havtorn, Dild & Agurk snaps kombinerer den forfriskende smag af dild med den afrundede havtorn og den milde agurk i en smagseksplosion. Nyd den til sildebordet eller til krebsegildet.

  No3 Figen snaps er lige så smuk og gylden af udseende, som den er sød og silkeblød i munden. Den stjernespækkede No 3 Figen har høstet et hav af skønne anmeldelser fra anmeldere verden over samt guld ved internationale konkurrencer.

  No8 Chili & Honning kombinerer sødmen fra honning med styrken fra chilien, hvilket resulterer i en sød og rund snaps, der slutter med et lille bid. Den fyldige snaps er en sikker følgesvend til retter med svinekød eller til det store frokostbord.

  Bornholmer Juleakvavit er fremstillet af "Bornholmer 1855 Traditionsakvavit", en luksusakvavit fremstillet ud fra opskrifter, der stammer fra Hasle Dampbrænderi. Juleakvavitten er tilsat udtræk af nellike og appelsin, som sammen giver en krydret smag af jul.

 • EAN 5703397000541
  Pakket af 0