Intens og dyb solbærmarmelade af danske solbær. Solbærrenes kraftige smag er rundet af med mørk rom og Bourbon-vanilje. Velegnet til ostebordet, tapas eller på morgenbordet. Til kraftige oste og indbagt brie, bagværk, desserter og f.eks. vaniljeis. Håndlavet i køkkenet på Selleberg Herregård af naturlige ingredienser og helt uden konserveringsmidler. Indhold: 200 g. Opbevares mørkt ved stuetemperatur uåbnet. Holdbarhed efter åbning 2 uger ved max. 5 grader.
Danske solbær 54%, sukker, citronsaft, Bourbon vanillestænger, rom 4%. Fortykningsmiddel: Frugtpektin.
Næringsindhold pr. 100 g: Energi: 916 kJ / 219 kcal Fedt, total: 0,7 g-heraf mættede fedtsyrer: 0,1 g Kulhydrat, total: 50,2 g-heraf sukkerarter: 45,7 g Protein: 0,8 g Salt: 0,0 g