KEYBOARD HP 450 WIRELESS BLACK NORDIC
Varenummer: 020761
.
DKK 499,00 / Stk.
DKK 399,20 ekskl. moms
Bestsellers i Tastatur og Mus
 • Nu kan du få alt, hvad du ønsker dig af et trådløst tastatur – komfort, produktivitet, pålidelighed og stil. Tilpas funktionerne på 20+ taster, så du kan arbejde hurtigere og smartere. Fremstillet af materialer fra ansvarlige kilder2 og er samtidig nem at holde ren og hygiejnisk.

  Bæredygtigt designede funktioner
  Tastaturet har et bæredygtigt design, som medvirker til at begrænse den mængde affald, som havner på lossepladsen. Mere end 60 % af plastikken i tastaturet er genbrugsplast. Det hele er en del af HP's ønske om at støtte renere luft- og vandveje for at få en bedre verden at leve i.

  Lang batterilevetid
  Det kan være frustrerende at skulle skifte batteri konstant. Det påvirker også din produktivitet, og hvem har brug for det? Problemet er løst med en batterilevetid, som er på mere end 20 måneder.

  Slankt, stilfuldt og praktisk
  Små justeringer, der gør en stor forskel, når du vil indtaste med stor nøjagtighed. Dette elegante og stilfulde tastatur har ben, som kan justeres op til 6 grader, og samtidig sørger de konturerede taster for, du rammer den rigtige tast. Og 2,0 mm gør, at den er behagelig at bruge på farten - hele dagen.

  Tilpas til det, der er optimalt for dig
  Tilpas tastaturet med HP Accessory Center, så det er optimeret til den måde, du arbejder på. Programmer 20+ taster med genveje, så du kan begrænse antallet af tasteanslag og arbejde på en mere smart måde i de programmer, som du bruger mest.

 • EAN 0196188162644
  Pakket af 0