1770 GLASGOW THE ORIGINAL SM WHISKY 46% 70CL.
Varenummer: 071745
.
DKK 599,00 / Fl.
DKK 479,20 ekskl. moms
Bestsellers i Whisky
 • Glasgow 1770 Tripple Distilled - Smooth & Vibrant er en utroligt blød og elegant single malt fra Glasgow Distillery, og et særdeles vellykket eksempel på tripple distilled formatet.

  Duft

  Tørrede, mørke frugter med tropiske undertoner - britisk biscuit, eg, vanilje og friskklippet græs

  Smag

  Sødmefyldt, flødekaramel, creme brulee. Pære, figner, dadler, rosin, mandler, honning og shortbread

  Eftersmag

  Langvarig, appelsinmarmelade, muskatnød, træ (eg) og let krydderi

   

  Om Produktet

  Glasgow 1770 The Original er whiskyen der startede det hele. The Original er en frisk og frugtig single malt der sammensætter den fineste symfoni af maltet byg med utroligt ren vand fra Loch Katrine. Whiskyen er fermenteret i over 72 timer inden den destilleries på møjsommeligste vis på destilleriets traditionelle copper pot stills.

  Den resulterende new make spiritus er ganske frugtig og lys og lagres dernæst på en kombination af ex-bourbon fade, for til sidst at få finish på nye amerikanske egefade.

  Glasgow 1770 Tripple Distilled - Smooth & Vibrant er non-chill filtered, med naturlig farve og lagt på flaske ved 46% ABV.

  Smagsnoter

  En utroligt frugtig og blød single malt whisky med noter af røde bær, vanilje, pærer og honning med en lang, krydret finish.

  Om Glasgow Distillery

  The Glasgow Distillery Company er ganske ungt destilleri der – som navnet antyder – har base i Glasgow. Destilleriet blev grundlagt i 2014, og tager navn efter et af Glasgows oprindelige destillerier. Det gamle Glasgow Distillery Company blev grundlagt helt tilbage i 1770, men måtte dreje nøglen om i starten af 1900-tallet. Da det nye destilleri blev åbnet i 2014 var det det første Single Malt Whisky destilleri i Glasgow i over ét hundrede år.

  Destilleriet laver en række forskellige spiritusprodukter, både Single Malt Whisky, Blended Whisky, Gin, Rom og Vodka, af disse bringer Mac Y deres ”1770 Single Malt Whisky” serie, samt deres ”Makar Gin” serie.

  Om 1770 Single Malt Whisky

  1770 Single Malt Whisky er navngivet efter grundlæggelsesåret for det oprindelige Glasgow Distillery, og giver den skotske whiskybranche et friskt, nyt, urbant udtryk.

  Whiskyen er håndlavet i destilleriets specialdesignede kobberkedler, og laves på lokal skotsk bygmalt og vand fra Loch Katrine.

  Brandets signaturudgivelser er:

  ’The Original’ – frisk og frugtig

  ’Peated’ – dyb og røget

  ’Triple Distilled’ – Afrundet og sprudlende.

 • EAN 5060411501201
  Pakket af 0