SLINGSBY ESPRESSO 50CL. GIN CREAM LIQUEUR CALLED CARTHY & BLACK 17%
Varenummer: 072137
.
DKK 200,00 / Fl.
DKK 160,00 ekskl. moms
Køb sammen med det her produkt
Bestsellers i Likører
 • Carthy & Black Espresso Gin Cream Liqueur er en rund og fløjlsagtig ginlikør efterfulgt af kaffe noter som flyder ud i en sød karmel finish.

  Carthy & Black Espresso Gin Cream Liqueur er navnet på denne lækre cremede ginlikør med smag af kaffe. Den har en blød og rund konsistens, og en fyldig smag. Konsistensen er blød og rund, og smagen er fyldig, med en sød og lækker smag af karamelliseret kaffe.

  Konsistensen minder mest af alt om Bailey, men smagen er noget for sig selv. Det er måske en anelse utraditionelt at lave en cream likør på gin, men det er lykkedes utroligt godt for Carthy & Black. Deres serie af Gin Cream likører har også vundet flere awards. På deres hjemmeside skriver de, “Det burde ikke virke, men det gør det virkelig”.

  Basen for denne Carthy & Black Espresso Gin Cream likør, er deres originale Yorkshire Gin Cream likør. Der er tilsat dybe kaffenoter, fra kaffe lavet på en traditionel kaffekande. Den får også nogle søde karamelliserede noter, og smagen minder måske en smule om en lækker iskaffe.

  Spirit of Harrogate Distillery er producenterne af Slingsby gin. Carthy & Black er et søsterselskab hertil, hvorfor deres Cream likører er lavet på Slingsby gin. Deres vision er at åbne verdens øjne for det bedste fra Yorkshire, og de gør det med et uventet tvist.

  De vil gerne lave et produkt, der skiller sig ud fra mængden. Målet er at give kræsne kunder en forsmag på, hvad Yorkshires hjertet har at byde på. Yorkshire og Dales er hjemsted for nogle af verdens mest spektakulære landskaber. Den rige, forskelligartede jord giver de interessante og usædvanlige ingredienser, som går ud på at skabe et unik udvalg af gin.

 • EAN 5021932021685
  Pakket af 0