Vores flødeboller er anderledes end hvad man normalt associere med flødeboller. Der er nemlig lavet en ændring på formen, sådan du i én bid får både chokolade, skum og bund.
Mini classic flødebolle på marcipanbund.
Vaniljeskum på marcipanbunde overtrukket med mørk chokolade.
Holdbarhed: Da vi ikke anvender konserveringsmidler i vores flødeboller, har de en holdbarhed på ca. 3 uger.
Mørk chokolade min 60% kakaotørstof
Ingredienser: Kakaomasse, sukker, kakaosmør, emulgator (Sojalecithin), naturlig vanilje aroma. Marcipanbund: Mandler, sukker, glukosesirup, vand. Flødebolleskum: Sukker, æggehvidepulver, stabilisator (E410), surhedsreg. middel (E334), kartoffelstivelse, sødmælkspulver, vaniljestang.
Allergener/spor af: Gluten, mælk, nødder, soja.
Opbevares køligt, tørt og ikke i sollys.
Næringsindhold pr. 100 g.
Energi: 1692KJ / 404 kcal
Fedt: 21,9 g.
- heraf mættede fedtsyrer: 9,5 g.
Kulhydrat: 46,5 g.
- heraf sukkerarter: 27,9 g.
Protein: 2,8 g.
Salt: 0,02 g.